Jdi na obsah Jdi na menu

Fotoalbum

Zde naleznete odkazy na fotoalba z akcí, kterých jsme se účastnili. Stačí pouze kliknout na zvýrazněné názvy a následně budete přeneseni do našeho alba... :-)

Country folkový fesťáček Poříčský podzim - 19. listopadu 2016 jsme naložili naše káry, nastavili navigaci a odjeli na fesťáček nám asi 90 km vzdálený. Cesta byla příšerná - byla již tma, pršelo a ještě k tomu byla mlha jak mlíko. Dorazili jsme ale všichni v pohodě. wink
Po příjezdu jsme naladili nástroje, pokecali jsme s druhou kapelou, a pak šli konečně na stage. Koncert jsme si řádně užili, publikum bylo suprové, zvukař odvedl svoji práci velmi profesionálně, ... No prostě to byla velmi vyvedená akce, na kterou jistě budeme vzpomínat. Pro Vás tu samozřejmě máme pár momentek.

 

Country večer VI. - 8. října 2016 bylo celý den takové psí počasí. Chvíli déšť, chvíli slunce, pak zas mlha... Byl by tento den zcela obyčejný, kdybychom se ovšem netěšili na to, co teprve mělo přijít večer. Do restaurace Pod Klášterem v Litomyšli se zase po půl roce sjelo pár muzikantů, aby si společně zahráli a zazpívali. No, pár muzikantů je asi ne úplně přesné. Tentokrát nás tu bylo opravdu mnoho. Sál byl nacpaný až po strop, nebyla volná už ani jedna židle na sezení, obsluha se prodírala malými škvírami mezi basou, banjem, kytarami a dalšími nástroji. Svou přítomností nás velmi potěšila kapela z České Třebové - Ponny Expres. 

 

Vochtánka 2016 - 23. července 2016 se zase po roce konal Country festival Tomáše Linky & Přímé Linky a my jsme u jeho konání nemohli chybět. Zahajovala kapela Rudolfínum, my hned druzí. Vybrali jsme 8 nejpeckovnějších písniček a rozbalili to prostě naplno. Letos se nesoutěžilo, protože všichni byli báječní a všichni se podíleli na stejném úkolu - popřát Tomáši Linkovi k jeho sedmdesátinám. Přátelé a kamarádi, vyšlo to! smiley

 

Starodávný jarmark Litomyšl - 19. června 2016 vystoupil náš trojlístek na Smetanově náměstí, aby potěšil a pobavil účastníky a nákupčí, kteří se přišli podívat na jarmark.

 

Country večer V. - 1. dubna 2016 jsme se opět zúčastnili tradiční akce restaurace Pod Klášterem v Litomyšli. Účast byla celkem hojná, akorát hudebníků bylo méně než obvykle. I tak to ale celé dopadlo suprově a rozešli jsme se někdy ve 3 nad ránem. Kdo zde nebyl, nechť lituje. :) 

 

Country večer IV. - 16. října 2015 proběhl v restauraci Pod Klášterem v Litomyšli jam seassion (v pořadí již čtvrtý) a část z nás se jamu účastnila. Byl zde Petr, Fanda a Jindřich. 

 

Jam "U chajdy" - 1. srpna 2015 jsme jakožto organizátoři byli už od rána na nohou, protože večer kol 7. hodiny začínala velká akce. Bratr Petr má na svém pozemku postavenou krásnou dřevěnou chatu, u chaty ohniště, přístřeš a rybníček s vodníkem a kapříky. Tento celý areál nese název U čtyř borovic. Inu, sešli jsme se, hrát jsme přestali až pozdě k ránu, ugrilovali jsme nějaké ty krkovičky, popili chmelového nápoje. Usnesli jsme se, že tato akce by měla být tradiční, takže se již těšíme na příští rok!

 

Vochtánka 2015 - 18. července 2015 jsme se zúčastnili Festivalu Tomáše Linky a utkali jsme se s ostatními o první místo. Nar ozdíl od ostatních kapel jsme byli ovšem jedni z mála, kteří hráli své vlastní songy. A možná proto jsme dosáhli takového úspěchu. 

 

Vzpomínkové - Fotografie, které nejsou v nikterak super kvalitě, protože se jedná pouze o oskenované fotky. Jejich hodnota je ovšem veliká. Je zde zachycen vývoj skupiny Bratři od prvních začátků, kdy si ještě říkali Rančeři.