Jdi na obsah Jdi na menu

Členové


pedro-2500.jpg

Petr 

Petr hraje na akustickou kytaru a zpívá. Žije se svou rodinkou nedaleko Proseče, na Borkách. Věnuje se myslivosti a chovu zvířat. Nejraději má svou chaloupku u lesa, kde se může odreagovat od strastí běžného života. Ve volných chvílích skládá nové písně.

 

 

karel-2000.jpg

Karel 

Karel hraje na akustickou kytaru, zpívá a jódluje. Vyhrál soutěž v Pelhřimově. Dokázal udělat v průběhu minutového jódlování celkem 142 falzetů. Karel bydlí se svou rodinkou v Nových Hradech. Jeho zálibou je opravování motorek.

 

 

 

 

 

 

 

 

fredy.jpgFrantišek

 

Fanda hraje na baskytaru. Hraje od svých jedenácti let. V mládí tvrdě cvičil, aby mohl hrát s bratry, což se naštěstí i povedlo. Fanda žije s maminkou a přítelkyní v rodném domě všech bratrů, který leží v Zrnětíně. Pracuje jako truhlář, a má rád (jak sám s oblibou říká) vůni dřeva.

 

 

Jindřichblue0858.jpg

Jindřich hraje se skupinou od března r. 2015. Převzal místo po svém taťkovi, Pavlovi, a začal se učit hrát na banjo. Jako malý hrál na housle, které ho ovšem nebavily, protože jej ve škole neučili hrát jeho vysněnou hudbu - country. Proto se začal věnovat kytaře, posléze mandolíně. Ve volném čase skautuje, střílí, nebo vyrábí všechno možné.

 

 

 

 

 

 

 

Pavel

Přečtěte si ZDE.
tata-.jpg